Produceren

Het produceren van een activiteit of evenement omvat een scala aan organisatorische werkzaamheden op het terrein van programmering, techniek (podia, geluid, licht, effecten) veiligheid & vergunningen, publiciteit & marketing, ticketverkoop, publieksbegeleiding, stakeholdermanagement, financiën, evaluatie & verantwoording.

 

Fidelio kan het hele traject begeleiden of indien gewenst (mee-) organiseren. Ook kan Fidelio worden ingezet op onderdelen ervan. Er is ruime expertise ten aanzien van het organiseren van evenementen in theaters, bibliotheken, musea en bioscopen. Ook is er veel ervaring met het presenteren op bijzondere locaties: midden op de hei, op pleinen, onder viaducten en in parkeergarages, scholen, kerken, fabriekshallen en zorginstellingen.

 

Concrete zaken, die georganiseerd kunnen worden: voorstellingen, concerten, lezingen van bijzondere sprekers, workshops, of een bijzonder moment dat gevierd moet worden, zoals een opening of de start van een speciale campagne. Fidelio helpt met praktische voorstellen en interessante inhoudelijke proposities.

 

Ondanks dat improviseren en grenzen verleggen tot het adagium van Fidelio behoren, wordt er wel altijd gewerkt binnen de gestelde condities, rekening houdend met de geldende regelgeving en veiligheidsnormen.  

Foto: Plasticiens Volants bij Noorderbrug Maastricht Cultura Nova (Luc Lodder) Foto boven: 'Carmina Burana' La Fura dels Baus philharmonie zuidnederland Cultura Nova (Luc Lodder)